Muoviitala Oy

Muovikomponenttien ruiskupuristukset, sekä kaiken kattavat suunnittelu-, mallinnus- ja koneistuspalvelut ammattitaidolla.

Muoviitala Oy on muovikomponenttien ruiskuvaluihin, muottien valmistukseen sekä mekaniikka- ja automaatiosuunnitteluun erikoistunut yritys. Suunnittelemme ja toteutamme tuotteita vahvalla ammattitaidolla ja yli 40 vuoden kokemuksella. Asiakkaisiimme kuuluvat mm. ikkuna- ja oviteollisuus sekä kaluste-, LVI- ja elektroniikkateollisuus.

Katso tästä yrityksemme esittelyvideo.

Muoviitala Oy sijaitsee Perhon kunnassa Keski-Pohjanmaalla. Perho tarjoaa upeat mahdollisuudet esimerkiksi kalastukseen, erämatkailuun ja metsästykseen. Seutu on lähellä parhainta luontoa ja ympäristö on erittäin lapsiystävällinen uuden alakoulun ja pian valmistuvan uuden päiväkodin myötä. Aikuisille tekemistä löytyy esimerkiksi useiden metsästysseurojen myötä ja me tuemme sitä, että pääset toteuttamaan haluamaasi harrastustoimintaa.

Perholaisten suusta kuuleekin, että täällä on kaikki tarvittava. Perho on hyvä paikka asua ja elää.

Avoimet työpaikat

ETSIMME MUOVITUOTETEOLLISUUDEN TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Olemme erikoistunut muovikomponenttien valmistukseen ja etsimme nyt tuotantotyöntekijää muoviosien valmistukseen. Työtehtäviin kuuluu tuotantokoneiden valvonta, lajittelu ja pakkaus ym. tuotannon tehtävät. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, vaan työhön saa perehdytyksen ja sen oppii nopeasti. Odotamme sinulta itsenäistä työskentely mahdollisuutta koska työ on osiltaan myös sitä.

Työaika sijoittuu klo 6 – 18 välille, 8 tuntia/päivä, työn aloitus on maaliskuun aikana. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten laitathan hakemusta pikaisesti. Työtä voi olla tilauskannan kehittymisen mukaan pidempäänkin!

Työntekijöidemme palaute on ollut aina positiivista ja meillä viihdytään. Yrityksen sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Vapaamuotoisen hakemuksesi voit laittaa sähköpostiin antti.viitala@muoviitala.fi niin otamme yhteyttä.

 

ETSIMME JOUKKOOMME KONEISTAJAA RUISKUPURISTEMUOTTIEN JA MEKANIIKKAOSIEN VALMISTUKSEEN.

Odotamme sinulta kokemusta CNC-koneistamisesta (Fanuc-ohjauksella) ja Surfcamin käytöstä. Olet itseohjautuva, ahkera, sinulla on teknistä käsitystä ja osaamista sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Työ on monipuolista ja siistiä hommaa.

Tarjoamme Sinulle:

  • Vakituisen ja hyvän työpaikan
  • Päivävuoron
  • Kilpailukykyisen palkan (Palkkaus tekijän ammattitaidon mukaan)
  • Työterveyshuollon
  • Hyvän työporukan ja ilmapiirin

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta CNC-koneistamisesta
  • Tarkkuutta ja huolellisuutta
  • Kuvanlukutaitoa
  • Oma-aloitteisuutta, luotettavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen antti.viitala@muoviitala.fi